Author Topic: [FIX] Archi_Ubuntu.sh  (Read 3448 times)

levait

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
[FIX] Archi_Ubuntu.sh
« on: March 11, 2015, 11:04:11 AM »
Hi,

the Archi_Ubuntu.sh file in the current versions of Archi contains syntax errors, therefore, it is useless. I could not find this file under any VCS, so I uploaded the fixed one here. Please, merge this into the upstream version.

Tamás Lévai

Phil Beauvoir

  • Archi Guy
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1514
  • Archi Guy
    • Archi
Re: [FIX] Archi_Ubuntu.sh
« Reply #1 on: March 11, 2015, 11:05:37 AM »
Define "useless"

Define "syntax errors"

If you value and use Archi please consider making a donation! https://www.archimatetool.com/donate

levait

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: [FIX] Archi_Ubuntu.sh
« Reply #2 on: March 11, 2015, 12:16:42 PM »
Define "useless"

Define "syntax errors"

Code: [Select]
lt@lapat:/tmp/Archi$ ./Archi-Ubuntu.sh
bash: ./Archi-Ubuntu.sh: /bin/bash^M: bad interpreter: No such file or directory

Of course, it did not started Archi, however, it was its purpose, therefore, it is useless/unusable.

System info: Ubuntu 14.04.2 with linux: 3.13.0-46-generic x86_64, and bash: version 4.3.11(1)-release

« Last Edit: March 11, 2015, 12:19:59 PM by levait »

Phil Beauvoir

  • Archi Guy
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1514
  • Archi Guy
    • Archi
Re: [FIX] Archi_Ubuntu.sh
« Reply #3 on: March 11, 2015, 12:20:51 PM »
OK, I will replace this for the next version of Archi.

I'm sure it used to work, it was created by a Linux expert (not me).
If you value and use Archi please consider making a donation! https://www.archimatetool.com/donate

levait

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: [FIX] Archi_Ubuntu.sh
« Reply #4 on: March 11, 2015, 12:24:11 PM »
Ohh, I forgot to mention that the problem was the DOS-style line ending.

Phil Beauvoir

  • Archi Guy
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1514
  • Archi Guy
    • Archi
Re: [FIX] Archi_Ubuntu.sh
« Reply #5 on: March 11, 2015, 12:26:17 PM »
Yes, I see that.

I changed the line endings to Unix. I think because I build on a Win machine, git changes the line endings. I will look at it.
If you value and use Archi please consider making a donation! https://www.archimatetool.com/donate